Jelenlegi weboldalát is átalakítjuk mobilváltozatúra, nem kell újraépíteni oldalát.

Érdekel a mobilváltozat

A weboldalakat böngésző látogatók több, mint 30%-a mobileszközről nézi az online tartalmakat.

Kiemelt fontosságú, hogy weboldalunk a mobiltelefon, vagy táblagép kisebb méretű kijelzőjén is jól olvasható, áttekinthető és informatív legyen.

A reszponzív weboldal minden platformra és a különböző felbontású eszközökhöz igazodik, mégis egységes megjelenést biztosít.

Miért jó, ha egy weboldal reszponzív, mobilra optimalizált?

1. Áttekinthető

A látogatók a saját eszközön elérhető legnagyobb felbontáson látják weboldalunk szövegeit, képeit. A felhasználókra tett első benyomás kiemelt fontosságú, és ha mobilra optimalizált tartalmat látnak, sokkal gyorsabban és egyszerűbben megtekinthetik vállalkozásunk szolgáltatásait, termékeit.

Nemcsak azokra gondolunk, akik kis méretű kijelzőn (telefon, tablet PC) nézik oldalunkat, hanem azokra is, akik nagy méretű monitoron és/vagy felbontáson böngésznek.

A reszponzív weboldal nemcsak a kis méretű, hanem a nagyfelbontású változat elkészítését is magába foglalja. Ha egy látogató a már viszonylag elterjedt 1920×1080 (full HD), vagy annál is nagyobb monitoron nézi oldalunkat, akkor egy átlagos weboldalt kis méretűnek lát, a képeket, szövegeket nehezen tudja elolvasni. Ezért a reszponzív weboldalt úgy készítjük el, hogy minden felbontásra külön optimalizálunk, vagyis a nagyméretű kijelzővel rendelkező felhasználóknak eleve nagyobb méretű és felbontású képeket jelenítünk meg.

2. Gyors

A tartalom gyorsabban töltődik be, mivel a reszponzív oldalakra eleve a kisebb méretű képeket töltjük be, valamint a nem szükséges tartalomrészeket, oldalsávokat kikapcsoljuk. A régebbi, vagy olcsóbb eszközökön is gyorsan elérjük látogatónkat, a weboldal érdeklődői gyorsan megtalálják, amit keresnek.

3. Hatékony

A Google kereső a mobil eszközökön, vagyis eleve telefonon, táblagépen indított keresések találataiban előrébb sorolja azokat az oldalakat, amely eleve mobilbarát, vagyis rendelkezik mobilváltozattal. Mivel az internetet böngésző felhasználók több, mint egyharmada eleve mobilon keres, nagy előnyhöz juthatunk egy mobilváltozatú weboldallal, hiszen a mi oldalunkat a Google előrébb fogja sorolni a találatok között.

Mennyibe időbe és pénzbe kerül?

A mobilváltozat elkészítése a weboldal összetettségétől függően 2-4 munkanapot vesz igénybe, ára ennek függvényében 30-50.000 Ft-ba kerül.