INNOVATÍV ÉS INSPIRÁLÓ!

KERESSEN MINKET
Woocommerce webáruház készítés a HoneyFlow Hungary számára

SZERZŐ KATEGÓRIA Wordpress sitebuild On 05-11-2014

A HoneyFlow prémium minőségű mézeket és egyedileg összeállítható méz különlegességeket gyárt és forgalmaz.

Ismét a WordPress tartalomkezelőbe beépülő Woocomerce webáruház rendszert használtuk, amely jól alkalmazható és testre szabható bármilyen igényhez.

A webáruházba olyan kiegészítő funkciókat fejlesztettünk, mint a méz konfigurátor, ahol egyedi feltétek adhatók bármilyen termékhez, anélkül, hogy bonyolult variációs beállításokat alkalmaznánk. Külön űrlapban állítható be az egyes paraméterek, feltétek. Emellett tetszőleges nevet, leírást és árat adhatunk hozzájuk.

woocommerce_webaruhaz_konfiguralhato_termekek

Ez a funkció jól alkalmazható pizza, ruha, vagy akár számítógép webáruházak számára is, vagy bármely olyan termékek árusításánál, ahol a jellemzők összeállítását a vásárlóra bízzuk. A látogató így teljes szabadságot kap, hiszen csak azt veszi meg, amire valóban szüksége van.

A weboldal teljesen reszponzív kialakítással rendelkezik, vagyis a különböző érintőképernyős eszközökön egyedi megjelenést, nagyobb képeket és szöveget, valamint könnyen kezelhető menüt kapott.

A WordPress tartalomkezelő rendszer sokféle funkciójának és robosztusságának köszönhetően teljes körű adminisztrálhatóságot jelent a weboldal üzemeltetője számára. A weboldal kezelője nemcsak új híreket, termékeket és fotókat tud pillanatok alatt létrehozni, de testre szabhatja a menüpontokat és akár a főoldalt is. Ehhez egy felhasználóbarát kiegészítőt alkalmaztunk, ahol gyorsan és egyszerűen lehet új blokkokat (pl. hírek, referenciák, fotógaléria, akciós termékek és ajánlatok) létrehozni.

Ha szeretne többet megtudni a rendszer működéséről, vagy ön is szeretne egy jól használható, egyedi látvánnyal rendelkező webáruházat, kérjük keressen minket!


MEGOSZTÁS:

6 év óta / Nincsenek hozzászólások

5

NOV

Nincs

hozzászólás

admin

Wordpress weboldal fejlesztő és webdesigner.

WRITE A COMMENT