INNOVATÍV ÉS INSPIRÁLÓ!

KERESSEN MINKET
Webáruház készítés Woocommerce alapon a Planet Sushi étteremnek

SZERZŐ KATEGÓRIA Wordpress sitebuild On 23-03-2015

A kiváló minőségű alapanyagokból készített  japán ételek egyik specialistája, a Planet Sushi kért föl bennünket jelenlegi WordPress weboldalának átalakítására.

Elsőként az étlapot alakítottuk át Woocommerce termékekké, így lehetővé tettük az online rendelést anélkül, hogy a többszáz ételt és italt újra fel kelljen vinni.

Beállítottuk a fizetési módokat és a WordPress alá fejlesztett áruháznak köszönhetően könnyen a sablont is átalakítottuk.

Egy weboldalból ma már nem hiányozhat a reszponzív / mobilverzió is, ezt is elkészítettük.

Nemcsak a weboldal, de a webáruház is két nyelven tud, a beépített többnyelvű modul és néhány kiegészítő segítségével minden magyar üzenetet bármilyen nyelvre könnyen lefordíthatjuk, akár az adminisztrációs felületről.

Ezzel a funkcióval nemcsak a fejlesztő, hanem az ügyfél is önállóan tudja menedzselni a tartalmat, valamint a weboldal üzeneteit is.

Olyan egyedi, Ajax-alapú modult írtunk az áruházhoz, amely az adminisztrációs felületen beérkező, új rendelések esetén hanggal jelzi, hogy új rendelés érkezett.

Annak érdekében, hogy minden rendelés feldolgozásra kerüljön és ne kallódjon el, a hang 15 másodpercenként (ezt természetesen tetszőleges időtartamra be tudjunk állítani) figyelmezteti a személyzetet mindaddig, míg valaki nem zárja le az admin felületen a rendelést. Ezt a speciális funkciót a WordPress Heartbeat API segítségével fejlesztettük, összekötve némi Ajax-szal. Jól látszik, hogy a WordPress rendszer mennyire rugalmas és jól használható szinte bármire.


MEGOSZTÁS:

6 év óta / Nincsenek hozzászólások

23

MáR

Nincs

hozzászólás

admin

Wordpress weboldal fejlesztő és webdesigner.

Címkék: , , , ,

WRITE A COMMENT