INNOVATÍV ÉS INSPIRÁLÓ!

KERESSEN MINKET
Nuxe Woocomerce webáruház fejlesztés hűségprogram és kuponrendszerrel

SZERZŐ KATEGÓRIA Wordpress sitebuild On 27-09-2015

Egyedi Woocommerce webáruház fejlesztés, saját kuponrendszerrel és hűségprogrammal egyesítve a WordPress és a Woocommerce rendszer előnyeit.

Speciális hűségprogram fejlesztése, mely segítségével a Woocommerce webáruház rendszer termékeit lehet megvásárolni. A feladatot nehezítette, hogy nem pénzért (Ft, EUR, stb.), hanem kizárólag hűségpontokkal lehet fizetni. A weboldalon csak a fejlesztés volt a feladatunk, a weboldalt egy már működő designnal kaptuk meg.

Az oldalban az volt a különleges, hogy nem Woocommerce kuponokat használtunk, hanem sajátokat amelyek azonban Woocommerce termékek megvásárlására használhatók. Több termékkategóriát felhasználva bekerültek olyan termékek is, melyeket csak megtekinteni lehet, megvásárolni nem. Ezek egy speciális szűrővel jelennek meg, ráadásul itt Forintban adhatók meg az árak, valamint úgy is jelennek meg.

A Woocommerce rendszert teljesen testre tudtuk szabni, kiegészítve speciális funkciókkal és egyénileg fejlesztett WordPress/Woocommerce felhasználói profil oldallal. A saját kuponrendszerhez egy a weboldalon, az adminisztrátor által is használható generátort írtunk, mellyel megadott biztonsági kulcsok segítségével egyedileg is generálható tetszőleges számú és beállítású (hány pontot érjen egy kupon, hányszor lehessen felhasználni, stb.) kupon.

Ez a weboldal jól mutatja, hogy bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, mind a WordPress alaprendszer, mind a Woocommerce plugin előnyeit felhasználva.


MEGOSZTÁS:

5 év óta / Nincsenek hozzászólások

27

SZE

Nincs

hozzászólás

admin

Wordpress weboldal fejlesztő és webdesigner.

Címkék: , , ,

WRITE A COMMENT