INNOVATÍV ÉS INSPIRÁLÓ!

KERESÉS CÍMKE ALAPJÁN
Nuxe Woocomerce webáruház fejlesztés hűségprogram és kuponrendszerrel

Woocommerce webáruház készítése egyedi funkciókkal, hűségprogram, fizetés pontokkal és egyéni kupongenerátor fejlesztése.

Katamarán Suli weboldal készítés fiataloknak

Wordpress webdesign és webfejlesztés, valamint egyedi webanimáció megoldások a Katamarán Sulinak.

ar2day Gallery webdesign és weboldal készítés

Az ar2day Gallery egy nemzetközi, különleges “utazó” galéria amely segíti a művészek és műalkotásaikat népszerűsítését. Egyszerű, jól áttekinthető weboldalra volt szükség, a műalkotásokat művészek szerint rendezve, valamint a galéria nemzetközi szimpóziumainak listáját bemutatva. Platform függő, reszponzív kialakítás, a galériák könnyű

Szent Benedek Iskolaközpont weboldal készítés

WordPress alapú weboldal készítés a Szent Benedek két tannyelvű iskolaközpontnak. Eltérő, mégis egységes külső megjelenés az óvoda és az iskola aloldalaknak.

Ruff Norbert lakberendező és belsőépítész weboldal készítés

Belsőépítész és lakberendező portfólió weboldal, arculat készítés és szövegírás.

Barbara Szépségszalon WordPress webdesign

Gyors és pontos munkát szeretett volna a Barbara Szépségszalon tulajdonosa, vidám, élénk színekkel, összhangban az üzlet belsőjével.

Weboldal készítés a Gyöngy Panziónak a Velencei tónál

A velencei tónál elhelyezkedő családi panzió weboldalát készítettük el. Viszonylag gyorsan kellett, mivel a nyári szezon kellős közepén volt rá szükség.

Hello Hongrie weboldal készítés foglalással

Woocommerce webáruház motor használatával komplett foglalórendszert készítettünk. A szállással és beutaztatással, illetve programszervezéssel foglalkozó cég, komplett csomagokat értékesít. A francia nyelvű oldalon a webáruház rendszer előnyét felhasználva tudja a látogató lefoglalni, illetve testre szabni magának az egyes csomagokat.  

Dyer Europe építész iroda webdesign és weboldal készítés

Vállalati weboldal referenciák professzionális bemutatásával, reszponzív működéssel.  

Tantusz Invest weboldal készítés

Image weboldal a Tantusz Invest pénzügyi vállalkozás részére, logó és arculat tervezés, különböző kis arculati nyomtatott anyagok. A weboldal több nyelven működik: magyarul és oroszul is elérhető minden tartalom. A WordPressnek köszönhetően egy felületről, könnyen menedzselhető mindkét nyelv akár egyszerre.