INNOVATÍV ÉS INSPIRÁLÓ!

KERESÉS CÍMKE ALAPJÁN
Nuxe Woocomerce webáruház fejlesztés hűségprogram és kuponrendszerrel

Woocommerce webáruház készítése egyedi funkciókkal, hűségprogram, fizetés pontokkal és egyéni kupongenerátor fejlesztése.

Webáruház készítés Woocommerce alapon a Planet Sushi étteremnek

Woocommerce webáruház készítés a Planet Sushi japán étterem számára Wordpress alapon, reszponzív megjelenéssel több nyelven.

Woocommerce szállítási és számlázási cím CSS megváltoztatása

A Woocommerce webáruház rendszer szállítási és számlázási cím CSS megváltoztatása functions.php-ben, a plugin átírása nélkül.

ARTiVi ékszer webáruház készítés

Az ARTiVi.hu kézzel készült ékszerek weboldalához WordPress Woocommerce webáruház motort használtunk. Nemcsak a weboldalt és a webdesignt készítettük el, hanem az ékszerek fotóit is.

Hello Hongrie weboldal készítés foglalással

Woocommerce webáruház motor használatával komplett foglalórendszert készítettünk. A szállással és beutaztatással, illetve programszervezéssel foglalkozó cég, komplett csomagokat értékesít. A francia nyelvű oldalon a webáruház rendszer előnyét felhasználva tudja a látogató lefoglalni, illetve testre szabni magának az egyes csomagokat.  

Baby Couture webáruház és weboldal redesign

Az előző webáruház motort Woocommerce-re cseréltük, az oldal designját újraterveztük. Az eredmény egy letisztult, elegáns bababútor webáruház, mely több nyelven működik.