INNOVATÍV ÉS INSPIRÁLÓ!

KERESÉS CÍMKE ALAPJÁN
Katamarán Suli weboldal készítés fiataloknak

Wordpress webdesign és webfejlesztés, valamint egyedi webanimáció megoldások a Katamarán Sulinak.

MSL webdesign és WordPress weboldal készítés

A kortárs festő, MSL festményeinek és összes fontosabb műveinek és kiállított képeinek bemutatása, reszponzív fotógaléria angol nyelven. Jól áttekinthető, különleges reszponzív fotógalériával, adminsztrálható WordPress tartalomkezelővel.

ARTiVi ékszer webáruház készítés

Az ARTiVi.hu kézzel készült ékszerek weboldalához WordPress Woocommerce webáruház motort használtunk. Nemcsak a weboldalt és a webdesignt készítettük el, hanem az ékszerek fotóit is.

Weboldal készítés a Gyöngy Panziónak a Velencei tónál

A velencei tónál elhelyezkedő családi panzió weboldalát készítettük el. Viszonylag gyorsan kellett, mivel a nyári szezon kellős közepén volt rá szükség.

Tantusz Invest weboldal készítés

Image weboldal a Tantusz Invest pénzügyi vállalkozás részére, logó és arculat tervezés, különböző kis arculati nyomtatott anyagok. A weboldal több nyelven működik: magyarul és oroszul is elérhető minden tartalom. A WordPressnek köszönhetően egy felületről, könnyen menedzselhető mindkét nyelv akár egyszerre.

Home Couture portfólió weboldal készítés

Letisztult weboldalt készítettünk egy belsőépítész számára, aki idő hiányában egy gyorsan elkészülő, ízléses weboldalt szeretett volna.  

Budai Pingpong Klub weboldal készítés és SEO

Egy frissen nyitott pingpong klub weboldalát, logóját és arculatát is elkészítettük. A WordPress rendszer előnyeit kihasználva és célzott cikkek megírásával kevesebb, mint 1 év alatt szinte minden fontosabb, releváns kulcsszóra az első 5 helyen áll a Google-ban a weboldal.